11 ℃

Willem (51) werd in het juiste lichaam geboren

Willem (51) werd in het juiste lichaam geboren
Foto: Oleg Golovnev / Shutterstock.com

“Ik wil iets vertellen over mezelf. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar ik vind het belangrijk om het te zeggen. Ik ben geboren in het juiste lichaam, wat betekent dat ik een man ben”, onthulde Willem van Berkhoven (51) uit Wijdenbosch gisteravond.

Willem riep zijn beste vrienden gisteravond bijeen om zijn onthulling met hen te delen. Hij is geboren in het juiste lichaam. “Ik heb het jaren geheim gehouden, maar ik vond het nu tijd om open kaart te spelen met de buitenwereld”, aldus de openhartige account manager. “Er is werkelijk niets vrouwelijks aan mij. Ik ben zo binair als de tering.”

Willem voelde zich op jonge leeftijd al een jongen. “Ik ben geboren als jongen en ik heb altijd gedacht: het is goed zo. Ik snapte waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken droeg. Ik speelde met autootjes en speelde soldaatje. Alles aan mij was een jongen”, geeft Willem toe.

Willem hoopt met zijn onthulling anderen te inspireren: “Als je in het juiste lichaam geboren bent, blijf er dan niet stilletjes mee rondlopen. Je mag zijn wie je bent.”

 
Deel dit artikel: