23 ℃

Wilders zoekt toenadering en zegt graag met ‘mafketel Rutte’ een nieuwe regering te willen vormen

Foto: YT CC

PVV-lijsttrekker Wilders vindt dat hij als tweede partij van Nederland mee moet kunnen regeren. Daarom komt hij nu met een charme-offensief tegen ‘onbetrouwbaar sujet’ Mark Rutte.

Wilders laat er geen twijfel meer over bestaan: hij wil graag met Mark Rutte in een nieuw kabinet: “Als tweede partij van Nederland reiken wij de hand naar de VVD van Mark Rutte. Wij gaan met liefde en plezier in een kabinet zitten met die machtswellusteling die van liegen zijn tweede natuur heeft gemaakt en Nederland al tien jaar naar de verdommenis helpt.”

Wilders vindt het ongelofelijk dat Rutte hem bij voorbaat al heeft uitgesloten voor regeringsdeelname: “Het is toch te gek dat die mafketel die Nederland in de uitverkoop heeft gedaan door de grenzen wagenwijd open te zetten niet met ons wil samenwerken? Hoe haalt zo’n doorgedraaide theedrinker en knuffelaar het in zijn botte hersenen om een door en door nette partij als de PVV uit te sluiten! Wij hopen dat die mafkees zijn haatdragendheid eindelijk eens opzijzet en een voorbeeld neemt aan onze welwillendheid.”

 
Deel dit artikel: