14 ℃

Wilders: “Zie je wel, Nederland veel beter sinds grenzen dicht zijn”

Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Het was al jaren een diep gekoesterde wens van PVV-leider Geert Wilders. Door het coronavirus kwam die wens in vervulling: de grenzen zijn al maanden praktisch dicht. 

Door de corona-uitbraak is het aantal mensen dat Nederland in komt sterk gedaald. En belangrijker: de instroom van asielzoekers is nagenoeg tot stilstand gekomen. Wilders is tevreden over het resultaat daarvan: ” Ik denk dat iedereen moet toegeven dat ik al die jaren gelijk had. Sinds de grenzen dicht zijn, is Nederland een veel leuker land. De sfeer in het land is beter dan ooit.”

“Nu bijna niemand meer ons land binnenkomt, staat ons land er een stuk beter voor”, vervolgt Wilders. “Wat mij vooral opvalt is de toegenomen saamhorigheid onder de bevolking. Nederlanders zijn tevreden en veel gelukkiger. En dan heb ik het niet alleen over de ouderen. Het gevoel van veiligheid was nog nooit zo groot. Er was helaas een virus voor nodig om de grenzen dicht te krijgen, maar ons land is nu een stuk mooier dan een jaar geleden. Dat zal iedereen met mij eens zijn.”

 
Deel dit artikel: