17 ℃

Wilders fotoshopt wéér afbeelding Pechtold

Geert Wilders drijft opnieuw de spot met D66-lijsttrekker Alexander Pechtold. Wilders stuurde eerder al een bewerkte foto rond van Pechtold als wijndrinkende vrouw. Een paar uur later verscheen een foto waarop Pechtold te zien is als een blondine met een bak spaghetti.

geertwphotoshoptalexanderp

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Lunamarina

De pesterijen begonnen maandag, toen Wilders via Twitter een bewerkte foto verspreidde van Alexander Pechtold bij een demonstratie. Later slingerde Wilders opnieuw een gefotoshopte afbeelding de wereld in, waarop Pechtold wordt afgebeeld als een blonde vrouw met een glas wijn.

Een paar uur later verscheen een derde fotobewerking. Daarop is Alexander Pechtold te zien als een vrouw met blonde krullen en een bak spaghetti. De foto is dusdanig bewerkt, dat Pechtold nauwelijks nog te herkennen is.

Pechtold ziet er de humor niet van in. “Vaak kan ik wel lachen om mensen die creatief zijn met plaatjes op internet, maar deze keer niet”, laat de D66-lijsttrekker weten. Wilders reageerde daar weer op met een tweet waarin hij Pechtold een ‘dramaqueen’ noemt.

 
Deel dit artikel: