14 ℃

Wilders blij met coalitieakkoord: “Iedereen wordt gelukkig, rijk en gezond”

Wilders blij met coalitieakkoord: “Iedereen wordt gelukkig, rijk en gezond”
Foto: YT CC

DEN HAAG - De zon gaat weer schijnen in Nederland. Dat zei Geert Wilders vrijdagochtend bij de presentatie van het hoofdlijnenakkoord van PVV, BBB, NSC en VVD. Volgens Wilders wordt er met het akkoord geschiedenis geschreven.

“Er gaat veel veranderen”, lichtte Wilders toe. “Op het financiële vlak zal iedereen gaan profiteren van het rechtse beleid. Geldzorgen behoren tot het verleden. De koopkracht stijgt voor iedereen tot ongekende hoogte. Nederlanders zullen genoeg geld hebben om al hun dromen te kunnen waarmaken. En dan nóg zullen mensen geld overhouden, bijvoorbeeld om elkaar cadeautjes te geven, nieuwe hobby’s te proberen of gewoon een bosje bloemen te kopen.”

Niet alleen in financiële zin beloofde Wilders een zonnige toekomst. Ook op het gebied van lichamelijke en mentale gezondheid zullen Nederlanders de vruchten gaan plukken van de rechtse politiek. “Mensen zullen ’s morgens met een overweldigend gevoel van vreugde wakker worden en verheugd aan de nieuwe dag beginnen. Alle Nederlanders zullen weer in geluk en voorspoed kunnen leven, bevrijd van zorgen, angst en pijn. Eenzame mensen zullen vriendschap en zelfs liefde vinden, verlamde mensen zullen weer gaan lopen, de blinden zullen weer gaan zien”, aldus de sympathieke PVV-leider.

Maar de belangrijkste verandering zal volgens Wilders in Den Haag plaatsvinden: “Nederland zal weer worden geleid door eerlijke, betrouwbare politici die geen dingen beloven die ze helemaal niet kunnen waarmaken.”

 
Deel dit artikel: