17 ℃

Wij kregen 100 euro voor een positief artikel over Khalid Kasem

Wij kregen 100 euro voor een positief artikel over Khalid Kasem
Foto: Annemieke van der Togt / BNNVARA

HILVERSUM - Sympathiek, zeer getalenteerd en ook nog knap. Zo kunnen we talkshowpresentator Khalid Kasem het best omschrijven. De immens populaire televisiester steeg in zeer korte tijd naar eenzame hoogte in de Nederlandse televisiewereld. En terecht. 

Na een ongekend succesvolle carrière als advocaat begon Khalid Kasem in 2020 aan een televisieloopbaan waar menigeen met ontzag naar zal kijken. Samen met Sophie Hilbrand presenteerde hij de talkshow Khalid & Sophie, die alleen dankzij hem in korte tijd uitgroeide tot de populairste én kwalitatief superieure show van de Nederlandse televisie.

Voor Khalid Kasem lijkt niets onmogelijk. Eerder was hij al de ‘wonderboy’ van de Nederlandse advocatuur en nu is hij het onbetwiste kijkcijferkanon van BNNVARA. Er zijn maar weinig televisiesterren die zich aan deze grootheid kunnen meten.

Khalid Kasem, niet alleen als presentator en advocaat onovertroffen, maar daarnaast een van de meest sympathieke en integere persoonlijkheden van ons land.

Is er dan dan werkelijk niets negatiefs te zeggen over Khalid? Nee. Nou ja, hij wordt beschuldigd van omkoping, maar die beschuldiging lijkt ons eerlijk gezegd zeer ongeloofwaardig.

 
Deel dit artikel: