18 ℃

Wie wordt de nieuwe Playboy-baas?

De geruchten worden steeds sterker: Hugh Hefner heeft niet lang meer te leven. De toestand van de 90-jarige Playboy-baas is kritiek. Hij zou nog maar 45 kilo wegen. Nu zijn einde nadert rijst de vraag: wie moet hem opvolgen? Een internationale wervingscampagne komt op gang.

hugh-hefnerHefner startte het populaire mannenblad in 1953. Inmiddels is Playboy legendarisch. De bedenker woont al jaren de Playboy Mansion, berucht om de wilde feesten die er plaatsvinden. Hefner heeft een relatie met maar liefst drie vrouwen tegelijk: de eeneiige tweeling Karissa en Kristina Shannon en Crystal Harris.

Zijn vrienden vinden dat Hugh’s werk moet doorgaan, ook als hij er niet meer is. Playboy is te mooi om te laten verdwijnen. Daarom is een zoektocht gestart naar de juiste opvolger.

Van de opvolger wordt verwacht dat hij het levenswerk van Hefner voortzet, de mansion bewoont en liefdevol zorgt voor de vrouwen die er ook wonen. Deze vrouwen, in het bijzonder de drie vaste partners van Hugh, hebben een doorslaggevende stem in de keuze voor de opvolger. Een Nederlandse man zou meer dan gemiddelde kans maken, omdat Nederlanders over het algemeen ruimdenkend zijn en goed Engels spreken.

Geïnteresseerden kunnen zich vóór het einde van de maand melden via [email protected].

 
Deel dit artikel: