12 ℃

WhatsApp nu ook beschikbaar voor Windows en Mac

De berichtendienst WhatsApp maakt het vanaf nu nog makkelijker om mensen lastig te vallen. Midden in de nacht dreigappjes versturen naar je ex kan nu niet alleen met je smartphone, maar ook vanaf een pc of Mac. 

whatsappVrienden en collega’s tot wanhoop drijven door elke tien minuten zogenaamd lollige plaatjes te sturen naar de WhatsApp-groep waar niemand vrijwillig in zit maar daar uit beleefdheid toch niet uitstapt is nu veel eenvoudiger. Met een een foto van je flashende ex was het al mogelijk om iemands leven via WhatsApp volledig kapot te maken met behulp van een smartphone, maar nu kan dat ook achter een desktop.

Gadgetfreak Pascal Zwartbrügge is blij met de nieuwe toepassing, die gratis kan worden gedownload. “Midden in de nacht een paar honderd smeekberichten sturen naar je ex was tot nu toe best onhandig. Het is moeilijk om met je dronken kop die kleine knopjes van je smartphone te vinden. Met een pc of Mac is dat veel makkelijker. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Gisteravond heb ik een foto van mijn geslachtsdeel binnen tien seconden verstuurd naar honderdvijftig vrouwen in mijn contactenlijst. Met een smartphone is dat onmogelijk en bovendien niet netjes.”

 
Deel dit artikel: