19 ℃

Wesley Sneijder in gesprek met FC Den Bosch: “Ik wil eindelijk eens prijzen pakken in mijn carrière”

Foto: Agif / Shutterstock.com

Wesley Sneijder heeft bevestigd dat hij met FC Den Bosch in gesprek is om in de nabije toekomst een samenwerking aan te gaan. De voetbalclub uit de Brabantse hoofdstad zegt desgevraagd wel ‘enige potentie’ te zien in de oud-voetballer.

Voor menig voetballiefhebber sloeg het nieuws over de samenwerking tussen Wesley Sneijder en FC Den Bosch in als een bom. Dat de gerenommeerde club uit Den Bosch een voormalig voetballer van matige kwaliteit uitnodigt voor een kop koffie kwam ook voor sportverslaggever Humberto Deelder als een verrassing: “Ik zit al jaren in het voetbalwereldje, maar deze had ik even niet zien aankomen. Maar ik begrijp Sneijder wel als hij zegt dat hij ook weleens prijzen wil pakken.”

Volgens de sportverslaggever heeft vooral FC Den Bosch veel te verliezen bij deze samenwerking: “Deze voetbalclub heeft al zo’n beetje alles gewonnen wat er te winnen valt. Zo hebben ze de eerste matchfixing-zaak van Nederland op hun naam staan en stonden ze in 1991 in de bekerfinale tegen Feyenoord die ze maar nipt verloren. En een jaar of twee geleden waren ze ook nog wereldnieuws. Ik weet niet meer precies waar dat toen over ging, maar ongetwijfeld ook over iets zeer positiefs. Dus ja, dat zo’n club überhaupt interesse heeft in Wesley Sneijder is een grote verrassing.”

 
Deel dit artikel: