Wereld wacht gespannen op mening Famke Louise over bestorming Capitool

Foto: YT CC

Terwijl veel wereldleiders de bestorming van het Capitool al hebben veroordeeld, wacht de wereld nog gespannen op de mening van Famke Louise. De bekende influencer heeft opmerkelijk genoeg nog geen woord losgelaten over de recente gebeurtenissen in de Verenigde Staten.

De bestorming van het Capitool is inmiddels al bijna een week geleden, maar een reactie van Famke Louise bleef tot nu toe uit. Op Instagram rept Famke Louise geen woord over de fel bekritiseerde aanval van Trump-aanhangers op het democratische proces. Veel van haar volgers durven zich niet uit te spreken, zolang Famke Louise geen richting geeft.

Mediadeskundige Paul van Geelkerken begrijpt niets van de afwachtende houding van Famke Louise: “Famke Louise heeft een miljoen volgers. Daar hoort een bepaalde verantwoordelijkheid bij. De roep om afzetting van Trump klinkt steeds luider, maar beleidsmakers kunnen geen knopen doorhakken zolang het standpunt van Famke Louise niet duidelijk is. Ik denk dat zij haar rol als influencer onderschat.”

 
Deel dit artikel: