13 ℃

Welke Sociale Dienst schenkt de lekkerste koffie?

Voor een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato en een uitkering ga je natuurlijk naar de Sociale Dienst. Toch is het wel even opletten, want de kwaliteitsverschillen zijn groot. Welke Sociale Dienst serveert de lekkerste gratis koffie? Wij zochten het uit.

Foto: Studio By The Sea / Shutterstock.com

Sociale Dienst Arnhem: 7
De koffie is redelijk, maar de latte macchiato is nog een aandachtspuntje voor deze Sociale Dienst. Het gratis schuimlaagje zakt al na een paar minuten in. Dat kan beter!

Sociale Dienst Groningen: 4
De barista van de Sociale Dienst Groningen heeft het helaas nog niet begrepen. Slappe bak met een licht zure afdronk. Noem je dit een verzorgingsstaat? Het kostte de jury moeite om geen geweldsincident te ontketenen. De Sociale Dienst moet echt werken aan de gastvrijheid, want je wordt hier als een werkzoekende behandeld. Dit gaat klanten kosten!

Sociale Dienst Drechtsteden: 9+
Bij de Sociale Dienst Drechtsteden kun je even lekker bijkomen van je torenhoge schuld. De Sociale Dienst heeft een luxe koffiebar waar uitsluitend gratis topkwaliteit wordt geserveerd. Directeur Yvonne Bieshaar gelooft heilig in de ‘menswaardige’ aanpak van uitkeringsgerechtigden en dat proef je!

 
Deel dit artikel: