21 ℃

Paragnost: “Week na kerst treedt nieuw tijdperk in”

De wereld staat aan de vooravond van een grote verandering. Dat zegt de bekende paragnost Henk Lusivier. Een week na kerst breekt een nieuw tijdperk aan dat precies een jaar zal duren, zo voorziet hij.

Foto: Daniel Korzeniewski / Shutterstock.com

Vele voorspellingen van helderziende Henk Lusivier zijn al uitgekomen. Honderden cliënten hebben via hem een blik in hun toekomst kunnen krijgen. “Ze waren er niet altijd blij mee, maar zo gaat dat. Soms zou je het achteraf niet geweten willen hebben”, zegt Henk. “Toch blijft het de mensen boeiend, wat er komen gaat. Ik heb het drukker dan ooit.”

De paragnost is goed in zijn vak. Dat blijkt als we navraag doen naar de resultaten van zijn voorspellingen. Zo voorspelde hij dat een vrouw een kind zou krijgen, alleen met hulp van een paar druppels van haar urine. En over het kindje zei hij: “dat zal in lichaamsgewicht vertienvoudigen.” Dat lijkt ook waarheid te worden, want het kind groeit nu al 9 jaar onophoudelijk.

Zelfs de inhoud van gesloten kerstpakketten kan Henk onthullen. “Ik krijg door dat er geen korenwijn in zit. Ook parmaham ontbreekt, evenals Zeeuws spek”, zegt hij over het kerstpakket van een islamitische school. “En na kerst, let op mijn woorden, verandert er iets. Ik krijg iets door met een 7 die een 8 wordt.”

 
Deel dit artikel: