12 ℃

Wassen beelden prins Harry en Meghan Markle omgesmolten

Foto: Northern Ireland Office / Wiki Commons CC

De wassen beelden van prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn omgesmolten tot een dikke, vloeibare massa. Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen heeft de prins en zijn vrouw gesmolten na het spraakmakende interview van het paar met Oprah Winfrey.

In het interview met Oprah Winfrey halen Harry en Meghan fel uit naar het Britse koningshuis. Het gesprek viel bij de Britse koningin Elizabeth bepaald niet in goede aarde. De koningin zou direct na de uitzending van het interview persoonlijk contact hebben gezocht met het Londense wassenbeeldenmuseum.

“Wij kregen van hare majesteit de koningin het verzoek om de beelden zo snel mogelijk om te smelten. Uiteraard werken wij daaraan mee”, laat een woordvoerder van het museum weten.

Foto: Wittaya photo / Shutterstock.com

Van de wassen beelden bleef niet veel meer over dan een dikke, lichtbruine drab.

De wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle werden verhit tot een temperatuur van 500 graden en veranderden binnen twintig minuten in een vloeibare, vormloze massa. Als de overblijfselen zijn afgekoeld, zullen ze worden teruggeplaatst in het museum. “Ook dat gebeurt op speciaal verzoek van de koningin”, aldus het museum. “De vormloze massa is een waarschuwing voor anderen die hun mondje voorbijpraten.”

 
Deel dit artikel: