23 ℃

Waar blijft de liefdesbaby van André Hazes en Bridget Maasland?

Foto: iCaz / Wiki Commons CC / DWDD

Hoewel de twee tortelduifjes inmiddels al een tijdje samen zijn, lijkt er van een kinderwens nog geen sprake. De gezinsuitbreiding van André Hazes en Bridget Maasland laat lang op zich wachten.

Het jaar is nog niet voorbij, maar André Hazes Jr. en Bridget Maasland zijn onbetwist het showbizzkoppel van 2019. Een liefdesbaby zou het geluk van de twee compleet maken. Toch is er nog altijd geen sprake van gezinsuitbreiding. Uit navraag blijkt dat zowel André als Bridget nog steeds niet zwanger zijn. Hoe kan dat?

“Veel mensen weten het niet meer, maar André heeft al eens eerder een relatie gehad. Daaruit is André Junior Junior geboren. En Bridget heeft ook al een kindje. Dinges. Misschien laat de gezinsuitbreiding daarom zo lang op zich wachten”, denkt showbizzkenner Diana Kommers.

“Daarnaast speelt ook Bridget’s leeftijd een rol”, weet Kommers. “Bridget is inmiddels 45. Dan is zwanger raken niet meer zo vanzelfsprekend. Het is de vraag of Bridget überhaupt nog menstrueert. Het zou voor iedereen prettig zijn als zij daar eindelijk eens duidelijkheid over geeft.”

 
Deel dit artikel: