12 ℃

Vrouwelijke kiezers vallen massaal voor charmes van SGP-lijsttrekker Chris Stoffer

Vrouwelijke kiezers vallen massaal voor charmes van SGP-lijsttrekker Chris Stoffer
Foto: Milos Ruzicka / Hung Chung Chih / Shutterstock.com

ELSPEET - Op 22 november gaat Nederland naar de stembus. Veel vrouwen lijken te vallen voor de charmes van SGP-lijsttrekker Chris Stoffer. Het 49-jarige sekssymbool kan rekenen op duizenden vrouwelijke fans. 

Voor onze fotograaf poseert Chris Stoffer in de sportschool waar hij dagelijks werkt aan zijn conditie. Een gespierd bovenlijf, een verleidelijke lach en ogen waarin je zou kunnen verdrinken. Chris Stoffer laat het hart van duizenden vrouwen (én mannen!) sneller kloppen. Hij is met zijn knappe verschijning niet alleen lijsttrekker van de SGP, maar ook een van de meest begeerde mannen van Nederland.

De meeste Nederlanders weten niet dat Chris Stoffer heel wat meer in huis heeft dan alleen een goddelijk lichaam. In de aanloop naar de verkiezingen zet hij vol in op de inhoud. Hij voert echte debatten en kleedt zich in een keurig maatpak, zodat zijn hemelse lichaam niet te veel afleidt van de boodschap die hij wil vertellen.

Toch lijken Nederlandse vrouwen vooral voor zijn uiterlijk te vallen. “Er zijn heus wel betere politici, maar het oog wil ook wat, toch?”, aldus een kiezer. “Mijn verstand zegt iets anders, maar mijn onderlijf schreeuwt ‘Chris Stoffer’.”

 
Deel dit artikel: