16 ℃

Vrouw verrast Facebook met foto van kleinzoon

U heeft deze foto vast al ergens voorbij zien komen. Olga Broekstoof uit Schellinkhout plaatste een foto van haar kleinzoon op Facebook. Ze kreeg reacties vanuit de hele wereld.

Foto: Ljupco Smokovski / Ulza / Shutterstock.com / Skitterphoto / Pixabay

Eergisteren plaatste mevrouw Broekstoof (72) een foto van haar kleinzoon Wesley op Facebook. “Wat een mooi knulletje he”, schreef ze erbij. Via Facebook werd de bijzondere foto over de hele wereld verspreid.

“Great! Thanks for sharing. This is why I love Facebook”, zegt iemand uit Texas. “Ik heb me altijd afgevraagd of er een bejaarde in Schellinkhout woont met een kleinzoon die Wesley heet. Dankzij Facebook weet ik het nu zeker. Dank u wel!”, schrijft een man uit Heerlen.

Ook Facebook-baas Mark Zuckerberg heeft haar inmiddels een bedankje gestuurd. “Deze foto is echt een aanwinst voor Facebook. Ik weet zeker dat miljarden mensen geïnteresseerd zijn in de kleinzoon van mevrouw Broekstoof”, aldus de Facebook-baas. “Ik nodig andere Facebook-gebruikers uit om ook foto’s van hun kleinkinderen te delen. Iedereen wil uw kleinkinderen zien. Kleinkinderen uit Nederland, kleinkinderen uit Egypte, kleinkinderen uit China. We zijn op de goede weg. Ik hoop dat Facebook op een dag één grote verzameling van kleinkinderen zal zijn.”

 
Deel dit artikel: