15 ℃

SMERIG: Vrouw (27) laat kat op haar bed slapen

SMERIG: Vrouw (27) laat kat op haar bed slapen
Foto: VH-studio / Shutterstock.com

Bij sommige baasjes gaat de liefde voor hun huisdier wel héél ver. Ella Vierkant geeft eerlijk toe: “Soms slaapt mijn kat bij mij op mijn bed. En eerlijk gezegd vind ik dat nog fijn ook.”

Ella (27) lijkt een heel normale vrouw. Ze heeft een goede baan, veel vriendinnen en sinds kort een eigen appartement. Daar woont ze met haar kat Pumba. “’s Nachts slaapt hij bij mij op bed”, vertelt ze over haar vieze gewoonte. “Dan ligt hij naast me, of aan het voeteneind te spinnen.” Volgens psycholoog Frans Heijligh is Ella niet de enige met deze vieze gewoonte.

“Vaak heeft het te maken met eenzaamheid, of doorgeslagen dierenliefde. Maar meestal hebben dit soort vrouwen een onderdrukte seksuele frustratie”, legt de psycholoog uit. “Ze willen een man, maar omdat ze die niet kunnen krijgen gaan ze met hun huisdier naar bed. Eigenlijk is het heel sneu. Ook voor het dier”, aldus de psycholoog.

Heijligh heeft tenslotte een advies voor vrouwen die met hun kat slapen: “Ga eens vaker je huis uit. Trek iets leuks aan en ga rond sluitingstijd eens bij de uitgang van een café staan. Grote kans dat je daar wel een normale bedpartner vindt. Al is het maar voor één nacht.”

 
Deel dit artikel: