17 ℃

Vrouw laat hele trein naar parfum ruiken

Waarom ruikt de ene trein lekkerder dan de andere? Het antwoord is: Wilma Doukes. Zodra Wilma Doukes een coupé binnenkomt, ruikt de hele trein naar Wilma Doukes. Haar parfum is inmiddels beroemd bij vele reizigers.

Foto: Sorbis / Shutterstock.com

In de intercity van Den Bosch naar Utrecht zoekt Wilma een plaatsje in de tweede klas. Een dikke wolk parfum reist achter haar aan. “Ik zie het als een cadeautje voor mijn medereizigers”, zegt Wilma. “Niemand wil in een stinkende trein zitten, toch?”

Nog voordat de trein vertrokken is, hangt in de hele coupé een zoete, weeïge walm. “Lekker hè? Aromatics Elixir van Clinique”, verklapt Wilma. “Momenteel jaag ik er wekelijks twee flesjes doorheen. Maar dat heb ik er graag voor over.”

Na de treinreis stapt Wilma over op het streekvervoer. Ook in de bus laat Wilma een stevig geurspoor achter. “Ik vind het fijn dat mensen kunnen genieten van mijn parfum”, zegt ze. “Weet u, er is al zo veel verdriet in de wereld. Oorlog, ziekte en geweld. Ik kan misschien niet alle ellende oplossen, maar ik kan er wel voor zorgen dat de wereld lekker ruikt.”

 
Deel dit artikel: