23 ℃

Impulsaankoop: vrouw koopt hele Action

Een 54-jarige vrouw uit Heeze heeft het complete Actionfiliaal in haar woonplaats opgekocht. Ze was naar eigen zeggen op zoek naar ‘iets van plastic met een beperkte levensduur’, maar deed aan de kassa de ultieme impulsaankoop: voor vijf tientjes is ze de trotse eigenaar van de winkel.

Foto: Mr Aesthetics / Shutterstock.com

“Sinterklaas komt er weer aan, dus ik zocht iets kleins voor de kinderen”, vertelt ze. “Als ik niet direct inspiratie heb voor een cadeau, loop ik gewoon de Action binnen. Dan kom je altijd wel met iets naar buiten dat amper geld kost.”

Ook deze keer had ze trouw haar mandje volgeladen met plastic zooi, maar aan de kassa kreeg ze een ingenieus idee: “Ik had een briefje van 50 in m’n portemonnee, deed een snelle hoofdrekensom, en bedacht me dat ik net zo goed de hele toko op kon kopen. Nu zijn al deze spullen, het pand én de zes medewerkers van mij. Een leuke verrassing voor thuis!”

Haar man was overigens minder in zijn nopjes: “Ik kan jou ook nooit naar de Action sturen zonder dat je terugkomt met allemaal spullen die we niet nodig hebben.” Maar volgens de vrouw komt haar Action altijd wel een keer van pas.

 
Deel dit artikel: