Vriendengroep na 8 jaar uit elkaar gevallen door storing WhatsApp

Vriendengroep na 8 jaar uit elkaar gevallen door storing WhatsApp
Foto: Rahul Ramachandram / Shutterstock.com

ARNHEM - De grote storing bij WhatsApp betekende woensdagavond het einde van de vriendenclub Vakantie Ibiza 2016 uit Arnhem. Door de storing groeide de groep minutenlang uit elkaar.

Door een wereldwijde storing bij WhatsApp konden woensdagavond geen berichten worden verstuurd. “Normaal zet Daan elke avond even een grappige meme in de appgroep, waarna wij allemaal een lachsmiley terugsturen. Maar dat kon nu niet. Na een half uur was het contact al helemaal verwaterd. Op deze manier hoeft het voor mij niet meer”, zegt Wouter (28), de groepsbeheerder van Vakantie Ibiza 2016.

Door de storing valt na acht jaar definitief het doek voor de vriendengroep. “Als je meer dan een uur niks van elkaar hoort, ben je dan nog wel een vriendengroep?”, peinst Wouter. “Zonder WhatsApp hebben we eigenlijk helemaal geen connectie met elkaar. Dus ja, dan heeft het weinig zin om vrienden te blijven. Natuurlijk is het jammer, maar ik denk dat het goed is om ieder onze eigen weg te gaan. Maar zeg het nog maar niet tegen de anderen, want die weten nog van niks. WhatsApp doet het niet.”

 
Deel dit artikel: