14 ℃

Vriendengroep die bijkletst in bioscoopzaal sms’t wegens overlast John Wick 4

Vriendengroep die bijkletst in bioscoopzaal sms’t wegens overlast John Wick 4
Foto: Goncharov Artem / Shutterstock.com

Gisteravond kwamen de vrienden Mike (22), Jeremy (27), Mohammed (23) en Ivo (23) na lange tijd weer eens bijeen om elkaar te vertellen hoe het leven ervoor staat. De ontmoeting vond plaats in bioscoopzaal 4 van Pathé Amsterdam, maar werd al gauw grof verstoord door een film die er werd afgespeeld.

“Bij het dempen van de lichten dacht ik eerst nog dat het een grap was. Gewoon zo’n werknemer van onze leeftijd weet je wel, die een beetje aan het kloten is met het zaallicht omdat ‘ie liever ook een tof avondje uit had gehad”, blikt Jeremy terug. “Maar langzaamaan kwamen we erachter dat het helemaal geen grap was”, vult Ivo aan. “De rustige achtergrondmuziek werd plots gestopt en voor we het wisten, verschenen er allemaal filmtrailers op een reusachtig doek een stukje verderop. Dat was echt irritant man!”

Toen op een gegeven moment daadwerkelijk een film werd gestart, was de maat vol voor de vriendengroep. Mohammed nam het initiatief en sms’te de Pathé dat ze erg veel overlast ondervonden van de duisternis, het filmlawaai en een man met lang haar en een baard die zich op het doek ongevraagd voortdurend aan hen opdrong.

De Pathé ondernam echter geen actie, waardoor de vriendengroep na een half uur besloot om zaal 4 te verlaten. De vier vrienden hebben nu afgesproken om elkaar de eerste donderdagavond van mei te treffen op de Dam, zodat ze lekker in de buitenlucht hopelijk ongestoord hun gesprekken kunnen vervolgen.

 
Deel dit artikel: