29 ℃

Volkswagen Golf grote winnaar Pauperbak Awards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Pauperbak Awards is de Volkswagen Golf opnieuw als grote winnaar uit de bus gekomen. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk de Seat Leon en de Subaru Impreza.

volkswagengolfVolgens de jury heeft de Volkswagen Golf door de jaren heen een sterk pauperimago opgebouwd. “Dit model is de onbetwiste nummer 1 aan de onderkant van de samenleving. De hoogte van het onderstel is direct afgeleid van het intelligentieniveau van de bestuurder en de auto kan eventueel nog worden verlaagd. Voor maatschappelijk teleurgestelde, laagopgeleide tokkies is er eigenlijk geen andere keuze dan de Volkswagen Golf”, aldus de jury.

Golfrijder Wesley Roes is trots op zijn Volkswagen Golf. “Ik zie de Pauperbak Award ook een beetje als mijn verdienste. Ik ben een bekende verschijning in de binnenspiegel. Wil je een Golf echt tot z’n recht laten komen, dan moet je bumperkleven, claxoneren en lichtsignalen geven tegelijk. En dan ook nog op het juiste moment je middelvinger gebruiken.”

 
Deel dit artikel: