Voice-schandaal wordt nog erger: Jeroen Rietbergen had banden met BLØF

Foto: YT CC

Er lijkt maar geen einde te komen aan de schokkende onthullingen rond het programma The Voice of Holland. Orkestleider Jeroen Rietbergen heeft toegegeven dat hij zich achter de schermen schuldig heeft gemaakt aan seksueel wangedrag, maar dat blijkt niet het enige wat hem te verwijten valt.

Bronnen melden dat Rietbergen in 2003 nauwe contacten onderhield met Paskal Jakobsen, de beruchte zanger van BLØF. De twee zouden samen een lied hebben geproduceerd. Als het gerucht klopt, maakt dat Rietbergen medeschuldig aan de muziek van BLØF.

“Zowel Rietbergen als Jakobsen zijn afkomstig uit Vlissingen, dus dat er contacten zijn geweest is niet ondenkbaar”, zegt showbizzdeskundige Diana Kommers. “Dat Rietbergen banden onderhield met een of meerdere leden van BLØF maakt het er allemaal niet fraaier op. Iedereen kan in een geile bui een keer een foute opmerking maken, maar sommige dingen zijn onvergeeflijk.”

Jakobsen ontkent overigens niet dat er in het verleden contacten met Rietbergen zijn geweest. “Het kille strand golft dansend langs de onverdroten branding van mijn ziel”, aldus de BLØF-zanger.

 
Deel dit artikel: