17 ℃

Vlogger Frank springt voor de trein

De populaire vlogger Frank, beter bekend als de Frankmeister, springt volgende week voor de trein. Met de prank hoopt hij op veel nieuwe kijkers voor zijn YouTube-kanaal. 

vlogger-Mike-springt-voor-de-treinFrank filmt zijn hilarische stunts gewoon met zijn smartphone. Via YouTube deelt hij de filmpjes met zijn fans. Frank werd vooral bekend door zijn prank in Utrecht, waar hij nietsvermoedende voorbijgangers besmeurde met dikke klodders mayonaise en daarna vertelde dat dat een grap was. Dat filmpje werd inmiddels meer dan vierhonderd keer bekeken.

Voor zijn nieuwe prank liet Frank zich inspireren door collega-vlogger Willem, die meereed op het dak van een trein en daarmee aandacht kreeg op de radio en in de krant. Dat leverde hem veel nieuwe volgers op. “Ik dacht: dat kan ik beter. Ik spring er gewoon vóór, hahaha! Hilarisch”, lacht Frank. “Volgende week spring ik voor de intercity Utrecht – Den Helder. En dan hopen dat veel mensen het filmpje delen.”

Frank waarschuwt zijn volgers om de levensgevaarlijke prank vooral niet na te doen. Over de traumatische gevolgen voor de machinist maakt Frank zich niet zo druk: “Je moet er natuurlijk wel bij zeggen dat het een grap is.”

 
Deel dit artikel: