Virus heeft begrip voor Bekende Nederlanders die coronamaatregelen weigeren

Foto: YT CC

Verschillende Bekende Nederlanders keren zich tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Met de hashtag #ikdoenietmeermee geven ze aan zich niet meer te zullen houden aan de richtlijnen die bedoeld zijn om het virus in te dammen.

Onder meer musicus Thomas Berge en multitalent Famke Louise zeggen op Instagram zich niet meer te zullen houden aan de coronamaatregelen. Het coronavirus is onder de indruk van het statement van de Bekende Nederlanders.

“Deze Bekende Nederlanders maken een terecht punt: onze samenleving, ouderen en de economie worden hard geraakt door de coronamaatregelen. Daar mag dat virus best een beetje rekening mee houden”, aldus viroloog Eric Stammelhuis.

Volgens de arts zijn de eerste resultaten van de actie al zichtbaar in het laboratorium: “Onder de microscoop zien we dat het coronavirus begrip toont voor de mening van Bekende Nederlanders. Het is nog even afwachten of het virus minder besmettelijk wordt, nu Bekende Nederlanders de coronamaatregelen beu zijn.”

“Vergis je niet hoor: Bekende Nederlanders hebben niet alleen verstand van showbizz, maar ook van virussen. Zo iemand als Famke Louise bijvoorbeeld. Zij heeft het gedrag van virussen en de bestrijding daarvan jarenlang bestudeerd. Zij weet precies waar ze het over heeft. Het is heel goed dat zij haar beroemdheid gebruikt om haar uitgebreide medische kennis te delen met de rest van Nederland.”

 
Deel dit artikel: