17 ℃

5 kerstbomen van Bekende Nederlanders

Ook bij de Bekende Nederlanders staat inmiddels de kerstboom. Wij mochten een kijkje nemen in de huizen van onze BN’ers en fotografeerden de kerstdecoraties van Linda de Mol, Mark Rutte, Akwasi, Wilfred Genee en Thierry Baudet.

Foto: Fusionstudio / Shutterstock.com

1. Linda de Mol – Niet één, maar twee bomen in de balzaal van Linda de Mol. De populaire presentatrice koos voor twee identieke Nordmann-sparren en versierde ze met duizenden lichtjes.

Onder de bomen liggen de kerstcadeautjes al klaar. Het leuke aan Linda is dat ze zo gewoon is gebleven. We zien pakketjes van de Hema, Gucci, Louis Vuitton.

Foto: Favore Studio / Shutterstock.com

2. Mark Rutte – Natuurlijk heeft ook onze premier de kerstboom gezet. Onze fotograaf maakte dit prachtige plaatje van Marks appartement in Den Haag.

Mark Rutte kiest dit jaar voor een kustboom met lieve, zachtroze kerstballetjes. Boven zijn eenpersoonsbed hangt een gouden strik, maar die hangt er normaal ook.

Foto: Favore Studio / Shutterstock.com

3. Akwasi – Ook bij woordkunstenaar Akwasi staat de kerstboom. Naast de piano vinden we een geheel zwarte kunstboom.

De gitzwarte boom is versierd met zeker twintig ballen. Ze zijn wit, dus ze mogen verdomme nog blij zijn dat ze in Akwasi’s boom mogen hangen. Akwasi houdt duidelijk van sterke tegenstellingen. De contrasterende kleuren hebben een sterk polariserend effect.

Foto: Butenkov Aleksei / Worldwide / Shutterstock.com

4. Wilfred Genee – Aan zijn kerstboom is te zien dat talkshowpresentator Wilfred Genee een lucratief jaar achter de rug heeft. Na de gespeelde ruzie bij Veronica Inside ging het programma toch gewoon door. Zeven ton per jaar laat je namelijk niet zomaar lopen. Sterker nog: Wilfred kreeg er een ochtendshow op de radio bij en dus ook meer geld.

Met een deel van het bij elkaar geharkte geld maakte Wilfred dit grappige kerstboompje. Het boompje is gemaakt van tien kunstig in elkaar gevouwen biljetten van 100 euro.

Foto: PaKo Studio / Shutterstock.com

5. Thierry Baudet – Politicus Thierry Baudet heeft een emotioneel jaar achter de rug. Baudet zag zijn partij Forum voor Democratie uiteenvallen.

De tragiek van Thierry Baudet zien we terug in zijn kerstboom. Deze verdrietige, halfdode boom laat goed zien hoe zijn partij er momenteel voor staat. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

 
Deel dit artikel: