13 ℃

Verzorgingshuis trakteert bejaarden op heerlijk glas water

Foto: Thodonal88 / Shutterstock.com

De bewoners van verzorgingshuis Johannastaete in Delft zijn flink verwend. Vanwege het warme weer werden de ouderen getrakteerd op een heerlijk glas water.

Het leek vanmiddag wel feest in verzorgingshuis Johannastaete. Het personeel deelde namelijk een speciale traktatie uit. Vanwege het warme weer kreeg elke bewoner een fris glas kraanwater. De bejaarden genoten zichtbaar van de verkoelende verrassing.

De 84-jarige mevrouw Wiesbeek neemt het water dankbaar in ontvangst. Ze zoekt naar haar portemonnee, maar dat wordt door zorgverpleger Tim weggewuifd. Omdat het zo warm is, hoeven de bejaarden vandaag niet voor het glas kraanwater te betalen. De traktatie komt voor rekening van het verzorgingshuis.

“Je wil met dit warme weer toch iets voor deze mensen doen. Vanwege de warmte kwam één van onze bestuursleden op het idee om onze bewoners een glas kraanwater te geven”, zegt de directeur van het verzorgingshuis. “Dit doen we normaal nooit hoor, anders moeten die oudjes te vaak pissen en daar hebben we geen tijd voor.”

 
Deel dit artikel: