17 ℃

Vertrek Dick Benschop bij Schiphol verliep soepel: “Hij heeft de trein genomen”

Vertrek Dick Benschop bij Schiphol verliep soepel: “Hij heeft de trein genomen”
Foto: Toni Genes / Karramba Production / Shutterstock.com

Het vertrek van Dick Benschop bij Schiphol is veel soepeler verlopen dan verwacht. Het geheim van dit soepele vertrek is inmiddels duidelijk. De oud-directeur van de luchthaven heeft namelijk de trein genomen.

Het vertrek van president-directeur van Royal Schiphol Group Dick Benschop kwam voor velen als een verrassing. Maar de manier waarop hij vertrok is nog veel verrassender. Benschop ondervond namelijk, tegen alle verwachtingen in, geen enkel probleem tijdens zijn reis naar huis.

Ook luchtvaartverslaggever Jeroen Klein Kampkoer zegt verrast de zijn door het probleemloze vertrek van Benschop: “Iedere luchtvaartdeskundige voorzag grote problemen toen ze vernamen dat de directeur wilde vertrekken. Normaal sta je op Schiphol uren in de rij als je ergens heen wil. Maar Schiphol heeft op slinkse wijze supersnel afscheid genomen door Benschop op de trein te zetten. Een onverwachte maar zeer slimme zet van Schiphol. Benschop is nog maar net weg, maar er worden dus nu al betere beslissingen genomen.”

 
Deel dit artikel: