Versierpoging man (52) bijna geslaagd

Versierpoging man (52) bijna geslaagd
Foto: Alexey Lesik / Shutterstock.com

“Ik ben niet ontevreden. Voor mijn gevoel zat ik er heel dichtbij”, vertelt Henk Pluims. De 52-jarige heftruckchauffeur wist gisteravond bijna een vrouw te versieren. Pas op het laatste moment ging het fout.

“Kijk, je moet niet te gulzig zijn”, weet Henk. “Een vrouw versieren kost tijd. Let goed op haar lichaamstaal en zet steeds een stapje dichterbij. Als je vlakbij bent, kan ze je zweet ruiken. Mannenzweet, daar zitten feromonen in. Daar houden de vrouwtjes van.”

Gisteravond, in feestcafé Ullie, ondernam de sympathieke Brabander een versierpoging bij een vrouw (31). “Het contact is gelegd, ook al duurde het maar vier seconden. Het is natuurlijk allemaal nog erg pril, maar ik denk zeker dat ze geïnteresseerd is”, zegt hij tevreden.

Henk bood de vrouw een drankje aan. “Het feit dat ze ‘nee’ zei en kokhalzend wegliep is heel positief. Dat hoort bij het spel, aantrekken en afstoten. Misschien komt het de volgende keer tot een gesprek. Trouwen, kinderen, ik zie dat op termijn wel gebeuren. De vrouw moet nog even wennen aan het idee, maar dat is een kwestie van tijd.”

 
Deel dit artikel: