14 ℃

Verliefd op Rob Jetten… wat nu?

Elke maand leggen we een lezersvraag voor aan de deskundige. Vandaag beantwoordt psycholoog Frans Heijligh de vraag van Elise Klam (17) uit Meppel.

Foto: Martine van Bemmel / D66 / Wiki Commons CC / Ilolab / Shutterstock.com

Elise Klam: “Ik ben verliefd op Rob Jetten van D66. Eerst een klein beetje, maar nu heel erg. Elke avond kijk ik naar het journaal en dan hoop ik dat ik hem weer even zie. Als ik hem met zijn vaste, emotieloze stem zijn ingestudeerde antwoordjes hoor herhalen wil ik maar één ding: bij hem zijn. ’s Nachts droom ik van hem. In mijn dromen hebben we een groot gezin met allemaal houterige kinderen en zijn we gelukkig. Maar ik ben bang dat Rob mij niet ziet zitten. Wat moet ik doen?”

Frans Heijligh, psycholoog: “Schaam je niet voor je verliefdheid. Het is heel logisch dat je gevoelens hebt voor Rob Jetten van D66. Elke jonge vrouw droomt van zo’n getalenteerde, spekgladde jongeman die braaf doet wat hem gezegd wordt. Ga ervoor! Schrijf een leuke brief aan Rob waarin je vertelt wat je voor hem voelt. Wie weet maak je een kans! Hij heeft niets te verliezen. Misschien komt Rob met allerlei smoesjes, zoals ‘ik ben homoseksueel’, maar dan zeg je gewoon dat dat niet mag van Kees van der Staaij. Succes!”

 
Deel dit artikel: