16 ℃

Verledenvoorspeller Loes waarschuwt mensheid voor pandemie, oorlog en Douwe Bob

Verledenvoorspeller Loes waarschuwt mensheid voor pandemie, oorlog en Douwe Bob
Foto: Cavan-Images / Shutterstock.com

Nu het jaar 2023 van start is gegaan, vragen veel mensen zich af wat hen zoal te wachten stond. Een terechte vraag die zich niet makkelijk laat beantwoorden, want het verleden is vaak erg ongewis. Gelukkig is er Loes (59), die de buitengewone gave bezit om het verleden vrij nauwkeurig te kunnen voorspellen. 

Loes wist als kind al dat ze over een bijzondere gave beschikt. In haar tienerjaren voorspelde ze al dat in 1969 mensen op de maan waren geland. Ook wist ze de ontdekking van de graftombe van Toetanchamon zeer nauwkeurig te benoemen. Genoeg reden om haar te vragen wat de wereld nog meer in petto had.

Loes pakt een stapel kaarten en begint een indrukwekkend ritueel met kaarsen en wierrook. “Pas op lieve mensen!” schreeuwt Loes opeens. “We hebben met zijn allen een vreselijke pandemie doorgemaakt! Anderhalve meter afstand moesten wij maar liefst tot elkaar houden en ik krijg ook iets binnen over evenementen die werden afgelast. Wat erg dat dit ons stond te gebeuren.”

Even later voorspelt Loes dat een zekere Poetin een plan had om Oekraïne binnen te vallen en dat hij dit plan uiteindelijk ook heeft uitgevoerd. Loes laat dit inzicht even tot zich doordringen en geeft vervolgens aan dat ze de mensheid graag voor de oorlog had willen behoeden.

Tot besluit voorspelt Loes dat Douwe Bob in korte tijd veel kinderen heeft gekregen bij verschillende vrouwen. Ze drukt de betreffende vrouwen op het hart dat ze niet met hem in zee moesten gaan.

 
Deel dit artikel: