13 ℃

Valentijnsdag: Verras je vriend met harige oksels!

Lekker kroelen door een harige bos okselhaar… wie wil dat nou niet? Vrijdag is het Valentijnsdag, de perfecte dag om je vriend te verrassen met een heerlijk harige oksel.

Enkele jaren geleden waren gladgeschoren oksels nog de norm. Maar die tijd is volgens styliste Marjanka Doesburg voorbij: “Op Instagram zien we steeds vaker vrouwen die pronken met hun okselhaar. Het is heel hip om even nonchalant je armen omhoog te doen en te laten zien wat je in huis hebt. De natuurlijke look mag weer!”

“Met behaarde oksels laat je zien dat je lekker jezelf durft te zijn. En natuurlijk vinden mannen het leuk om naar te kijken. Een mooie pluim okselhaar is heel aantrekkelijk. Hoe meer, hoe beter!”

Wat is dus Marjanka’s tip voor Valentijnsdag? “Een mooi lingeriesetje werkt natuurlijk altijd. Maar wil je hem echt gek maken? Laat hem dan je ondeugende okselstruikje zien. Mannen durven het meestal niet te zeggen, maar ze zien hun vrouw veel liever met een flinke bos dampend okselhaar. En dat geldt ook voor de schaamstreek.”

 
Deel dit artikel: