22 ℃

Valentijn Driessen aan de slag als weerman bij NOS Journaal

Foto: Nieuwspaal

Valentijn Driessen wordt weerman bij het NOS Achtuurjournaal. De Publieke Omroep is onder de indruk van de waardeloze voorspellingen van de – nu nog – chef voetbal van de Telegraaf.

“Iemand die zó vaak naast zijn voorspellingen zit, die zoeken we natuurlijk als weerman. Het is werkelijk fabelachtig wat Valentijn Driessen de laatste jaren aan mislukte voorspellingen de wereld in heeft geslingerd”, aldus een woordvoerder van de NOS.

Ook collega-weerman Piet Paulusma is onder de indruk van de kwaliteiten van Valentijn Driessen: “Ik noem een Lucas Moura die niet zou kunnen scoren. Ik noem het gevalletje van Ajax tegen Real Madrid, waarin de Amsterdammers volgens Driessen volslagen kansloos zouden zijn. En nu weer het verhaal over Sébastien Haller die niet goed genoeg zou zijn voor de Champions League. Alle voorspellingen van Valentijn Driessen mislukken, precies zoals de meeste weersvoorspellingen. Valentijn is een gedroomde weerman.”

Ook Valentijn Driessen is blij met zijn nieuwe job. Gevraagd naar een reactie, gaf Driessen meteen zijn eerste voorspelling: “Morgen wordt het 38 graden aan de kust tot 42 graden in het binnenland.”

 
Deel dit artikel: