28 ℃

Opvallende vakantieliefde: Chantal en Ngmpfndbo

Opvallende vakantieliefde: Chantal en Ngmpfndbo
Foto: Shutterstock.com

Haar verhaal lijkt rechtstreeks afkomstig uit een sprookjesboek. Chantal de Vries uit Dreumel is dolgelukkig met haar Ethiopische vakantieliefde. “Vanaf het moment dat ik hem zag, wist ik dat hij de ware is voor mij”, zegt de 32-jarige tandartsassistente over haar 25-jarige krijger Ngmpfndbo.

De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar vier jaar geleden in Ethiopi√ę. “Ngmpfndbo liet direct merken dat hij me leuk vond. Hij gaf me een kralenketting en maakte gekke geluidjes. We dansten, zongen en hadden samen de grootste lol. Hij is alles wat ik zoek in een man, ondanks dat we elkaar niet kunnen verstaan”, zwijmelt Chantal.

Na twee dagen werd de¬†relatie serieuzer. “Ngmpfndbo gebaarde dat hij met me wilde trouwen en kinderen wilde. In zijn cultuur gaat dat heel snel. Ik wilde er nog wat langer over nadenken. Ik had nog maar een week vakantie.”

Chantal en Ngmpfndbo zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar. “Vanwege de afstand en de taal is het soms wel ingewikkeld om onze relatie in stand te houden. Hij heeft geen internet en zo. Daarom heb ik al vier jaar niets meer van Ngmpfndbo gehoord. Misschien is dat wel het geheim van onze relatie. Als je elkaar nooit ziet, raak je ook niet op elkaar uitgekeken.”

 
Deel dit artikel: