21 ℃

Vaak gestelde vragen

Ik wil reageren op een artikel. Waar kan ik terecht?
Onder elk artikel bevindt zich een blauwe knop, waarmee u het reactiegedeelte opent. U kunt daar naar hartenlust reageren.

Ik heb een idee voor een artikel. Waar mag ik het naartoe sturen?
We krijgen dagelijks heel veel artikelen, persberichten en ideeën toegestuurd. Het zijn er simpelweg te veel om allemaal te kunnen lezen. Daarom kunnen we helaas niets doen met ingezonden artikelen of ideeën.

Ik kan niet meer reageren op jullie artikelen. Hoe kan dat?
Wij moedigen een open discussie aan, maar er zijn grenzen. Het kan zijn dat we de reactiemogelijkheid voor u hebben geblokkeerd, omdat u eerder over onze grenzen bent gegaan. Zie ook de huisregels.

Ik krijg soms meldingen over Nieuwspaal op mijn telefoon. Hoe kan ik die uitschakelen?
Uw browser kan u een bericht geven wanneer een website een nieuw artikel heeft gepubliceerd. Ook over Nieuwspaal kunt u dergelijke notificaties zien. Hoe u deze notificaties kunt uitschakelen leest u hier.

Ik heb een artikel geschreven dat ik graag op Nieuwspaal wil laten plaatsen. Kan dat?
Nee. We krijgen dagelijks heel veel artikelen, persberichten en ideeën toegestuurd. Het zijn er simpelweg te veel om allemaal te kunnen lezen. Daarom kunnen we helaas niet reageren op suggesties voor artikelen.

Mag ik een artikel van Nieuwspaal overschrijven op mijn website?
Nee. Op alle artikelen van Nieuwspaal rust auteursrecht. U mag ze niet zonder meer overnemen. Wilt u toestemming voor het overnemen van een artikel, vraag die dan via de contactpagina. Wanneer een artikel zonder toestemming wordt gekopieerd kunnen wij licentiekosten in rekening brengen. Uiteraard mag u wel verwijzen naar een artikel op Nieuwspaal, bijvoorbeeld met een link.

Ik ben het niet eens met een artikel. Willen jullie het verwijderen?
Enkel het feit dat u het niet eens bent met een artikel is geen reden om het te verwijderen. U vindt in de media talloze artikelen waarmee u het niet eens bent, zo ook op Nieuwspaal. Gelukkig mag iedereen in ons land, binnen de grenzen van de wet, zijn of haar mening uiten, ook als die anders is dan die van u. De boodschappen of meningen van de personen die in onze artikelen aan het woord komen worden overigens niet altijd door de redactie van Nieuwspaal onderschreven.

Ik wil adverteren op Nieuwspaal. Waar moet ik zijn?
Voor commerciële uitingen werkt Nieuwspaal samen met een aantal partners. Stuur ons een mailtje via [email protected] en we informeren u over de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag…
Als u het antwoord op uw vraag hierboven niet kunt vinden, neem dan contact op met Nieuwspaal. Dat kan via de contactpagina.

 
Deel dit artikel: