16 ℃
PR-stunt?

Uitzending Vandaag Inside verstoord door zinnig gesprek

Uitzending Vandaag Inside verstoord door zinnig gesprek
Foto: YT CC

De live-uitzending van het programma Vandaag Inside werd woensdag verstoord door een man met zinnige opmerkingen. De dikke man in de studio begon ineens een verhaal over de wereldgebeurtenissen. Maar niet iedere kijker is ervan overtuigd dat de man daar spontaan was. Op Twitter wordt gesuggereerd dat het om een PR-stunt zou gaan.

De eerste minuten van de uitzending verliepen nog normaal, met de gebruikelijke overbodige meninkjes van Johan Derksen en René van der Gijp die er doorheen gierde. Na enkele minuten nam een dikke man ineens het woord en begon een coherent verhaal over de reactie van de NAVO op de raketinslagen in Polen. De man praatte meerdere keren door de irrelevante lulkoek van de presentatoren heen.

Er wordt door meerdere kijkers getwijfeld of de actie van de man wel echt spontaan was. Sommige kijkers denken dat de man was uitgenodigd. Producent Talpa ontkent dat. “Voor de duidelijkheid gaat het hier dus niet om een gesprek dat was voorbereid, want daar zouden we als programma nooit aan meewerken en dat hebben we in het verleden ook nooit gedaan”, laat de producent weten.

Talpa betreurt het incident en belooft maatregelen bij Vandaag Inside om te voorkomen dat er opnieuw zinnige gesprekken ontstaan.

 
Deel dit artikel: