17 ℃
RIVM:

Uitgestelde botoxbehandelingen BN’ers nog steeds niet ingehaald

Uitgestelde botoxbehandelingen BN’ers nog steeds niet ingehaald
Foto: ct photo / Shutterstock.com

De reguliere botoxbehandelingen voor BN’ers die tijdens de coronapandemie werden uitgesteld, zijn nog steeds niet allemaal ingehaald. Dat meldt het RIVM vandaag in het rapport ‘De gevolgen van uitgestelde botoxbehandelingen voor Bekende Nederlanders’.

Door de hoge belasting van zorgpersoneel tijdens de coronapieken konden veel BN’ers niet terecht voor een reguliere botoxbehandeling. Intussen ging de zwaartekracht wel gewoon door. Bij sommige Bekende Nederlanders is inmiddels een ‘acute situatie’ ontstaan.

Sommige BN’ers wachten al maanden op een uitgestelde botoxbehandeling. “Het is echt een drama”, zegt een bekende presentatrice/influencer die liever niet bij naam genoemd wil worden. “Heel veel BN’ers zijn afhankelijk van botox. Wat gebeurt er als er een nieuwe coronagolf komt en weer alle aandacht naar de coronapatiënten gaat?”

Ook een bekende Blaricumse zanger/mediapersonality is radeloos. “Uiteraard verdienen  coronapatiënten de zorg die ze nodig hebben, maar dat mag nooit ten koste gaan van onze borstvergrotingen, facelifts en liposucties”, zucht hij. “De afspraak om mijn fillers te laten bijwerken is al drie keer afgezegd. Mijn vaste arts moet zo nodig meehelpen bij de coronapatiënten op de intensive care. Dan denk ik: waarom? Die coronapatiënten zijn vaak al oud en zitten toch al vol met rimpels. Bovendien hoeven ze niet op instagram. Ze zijn niet eens bekend. Waarom krijgen die mensen voorrang?”

 
Deel dit artikel: