17 ℃

TV-producent: “Ik heb nog nooit iemand verkracht”

Een Hilversumse televisieproducent beweert dat hij nog nooit iemand heeft verkracht. In de afgelopen jaren werkte hij mee aan tientallen populaire programma’s van verschillende omroepen, maar daarbij heeft hij nooit een collega tot seksuele handelingen gedwongen, zo stelt hij.

Foto: Fedorovekb / Shutterstock.com

Televisieproducent Mario Drimmelaar is geen onbekende in het Hilversumse televisiewereldje. Hij werkte met talloze Bekende Nederlanders. “Ik heb ze in al die jaren met geen vinger aangeraakt. Ik heb ze zelfs nog nooit tot orale seks gedwongen”, biechtte hij op.

Drimmelaar, die liever niet herkenbaar op de foto wil, kwam vrijwillig met zijn bekentenis naar buiten. “Ik wilde het zelf vertellen, voordat een oud-collega ermee naar de media stapt”, zegt hij. “In Hilversum gonst al langer het gerucht dat ik nog nooit iemand heb misbruikt.”

Collega’s van de televisieproducent noemen zijn bekentenis hoogst ongeloofwaardig. “Hij was een machtig man in Hilversum. Hij kon je carrière maken of breken”, fluistert een anonieme oud-collega. “Een televisieproducent die nog nooit iemand heeft misbruikt? Kom op zeg. Wie gelooft dat?”

 
Deel dit artikel: