15 ℃

Trump verkoopt water van orkaan Harvey

De flesjes zijn nog maar een paar dagen op de markt, maar nu al een groot succes. De enorme hoeveelheid regenwater die de straten van Texas blank zette wordt gebotteld en verkocht. President Trump heeft daarvoor een overeenkomst gesloten van de gouverneur van Texas.

Foto: MDay Photography / Shutterstock.com

De orkaan Harvey richtte vooral in de stad Houston veel schade aan. Tienduizenden mensen moesten worden geëvacueerd en huizen staan tot aan het dak onder water. Via leidingen wordt het water naar een fabriek van de Trump Corporation gepompt, waar het wordt gebotteld.

Een flesje Harvey kost $ 2,45. Trump spreekt van een geweldige deal. “Het is een kwestie van vraag en aanbod. Na de orkaan heeft Houston een enorm overschot aan water en die mensen willen er graag vanaf. Ik kon het voor een spotprijs inkopen. Dit is echt het meest fantastische, geweldige, lekkerste water dat de wereld ooit heeft gedronken.”

Het is niet voor het eerst dat Donald Trump mineraalwater op de markt brengt. Enkele jaren geleden lanceerde hij al flesjes water onder de naam ‘Trump Ice’.

 
Deel dit artikel: