14 ℃

Trump krijgt erebaantje, wordt president van het Amerikaanse peuterparlement

Foto: Michael Candelori / Shutterstock.com

Een dag na de bestorming van het Capitool heeft Donald Trump toegezegd om het Witte Huis zonder geweld te verlaten. Volgens ingewijden heeft dat alles te maken met de toezegging dat hij president wordt van het peuterparlement.

De rust in Amerika lijkt te zijn wedergekeerd. Volgens Amerikakenner Magnus de Grote heeft dit alles te maken met een belofte die het Amerikaanse parlement aan Trump heeft gedaan: “Trump zal kort na zijn ontslag als president een erebaantje krijgen. Dit baantje wordt overigens aan alle ex-presidenten aangeboden. De meesten bedankten vriendelijk, maar Trump is verguld met het baantje.”

Trump ziet het presidentschap in het Amerikaanse peuterparlement inderdaad als een grote overwinning, zo blijkt uit een statement dat hij plaatste op Pinterest: “Belangrijke winst voor ons team! Ik zal worden ge├»nstalleerd als president van het PEUTER-PARLEMENT!!! Het belangrijkste en grootste parlement van de wereld. Absoluut fantastisch. Ik heb al kennisgemaakt met enkele peuters en het is werkelijk ongelofelijk hoe goed zij mij begrijpen. Onze samenwerking zal groots zijn. Tussen het luiers verwisselen door zal ik ons land klaarstomen voor een grootse bruine toekomst met een gouden randje.”

 
Deel dit artikel: