Trump houdt China verantwoordelijk voor ongelukken met foe yong hai

Langzaam maar zeker sluit het net zich rond China. Volgens de Amerikaanse president Trump stapelt het bewijs tegen de schurkenstaat zich op. 

President Trump zegt bewijs in handen te hebben dat het coronavirus afkomstig is uit een Chinees laboratorium. Maar dat is niet het enige belastende feit tegen de Chinezen. Trump ontdekte nog veel meer aanwijzingen dat China een, zoals hij het noemt, ‘evil empire’ is.

In een van de vliegtuigen die zich op 11 september 2001 in het World Trade Center boorden zaten Chinese onderdelen. Volgens Trump hadden de toestellen zonder deze onderdelen nooit kunnen opstijgen en hadden de aanslagen op 9/11 zonder de Chinezen dus niet kunnen plaatsvinden.

Wereldwijd sterven jaarlijks 304 mensen doordat ze zich verslikken in foe yong hai. Volgens Trump werd dat gerecht oorspronkelijk door de Chinezen ontwikkeld.

Al op 14 januari werd een Amerikaanse autoverkoper telefonisch bedreigd door een boze klant uit Los Angeles. Trump zegt te kunnen bewijzen dat het dreigtelefoontje werd gepleegd met een telefoon die in China was gemaakt.

Op 1 februari 2003 verongelukte de Amerikaanse Space Shuttle Columbia. Volgens Trump zou het ruimteveer in de dagen daarvoor meerdere keren over China hebben gevlogen.

Chinezen praten volgens Trump expres Chinees, zodat hij ze niet kan verstaan.

 
Deel dit artikel: