Trump: “Hoogste tijd dat Biden zich wat redelijker opstelt”

Foto: Flickr CC – Gage Skidmore

Trump sprak vandaag voor het Witte Huis zijn aanhangers toe. Hij herhaalde nog maar eens dat hij volgens officiële cijfers alle staten heeft gewonnen en dat het maar eens afgelopen moet zijn met het kinderachtige en gevaarlijke spelletje dat Biden speelt: “Biden stelt zich absoluut niet presidentieel-waardig op.”

President Trump riep zijn politieke tegenstanders vandaag nogmaals op tot redelijkheid. Volgens Trump staat door de starre houding van de Democraten de democratie op het spel: “Ik begrijp heel goed dat het voor Joe Biden heel moeilijk is om toe te geven dat hij geen enkele staat heeft gewonnen. Maar de situatie begint nu uit de hand te lopen. Hij moet zijn medestanders niet langer ophitsen.”

Verder komt Trump ook nog met een voorstel om de rust in Amerika te herstellen: “Ondanks de starre en gevaarlijke houding van de Democraten wil ik met een vredelievend gebaar komen: Ik zal de komende tien jaar dit land uit dit gewelddadige moeras helpen en er weer een vredelievend paradijs van maken. Daarna zal ik in al mijn ongekende wijsheid besluiten hoe het verder moet met dit mooie land.”

 
Deel dit artikel: