20 ℃

Trump gaat iets nieuws doen op groot scherm dat mensen 24 uur per dag kunnen bekijken

Foto: Peter Gudella / Drop of Light / Shutterstock.com

President Trump heeft razendsnel gereageerd op zijn ban op Twitter. Volgens tech-deskundigen is het een revolutionair plan. Een groot scherm dat zijn achterban in de woonkamer kan plaatsen en dat rechtstreeks op het lichtnet aangesloten kan worden en dus nooit hoeft worden opgeladen.

“Revolutionair”, zegt tech-deskundige Quinten Maduro als wij hem het nieuwe plan van Donald Trump voorleggen. “Het geeft nog maar eens aan in wat voor spannende tijden we leven. Iedereen heeft een telefoon of tablet, maar daar zitten natuurlijk beperkingen aan. Eén van die beperkingen is dat je ze met enige regelmaat moet opladen. Met dit nieuwe plan van Trump is dit dus helemaal niet meer nodig. Je zet gewoon een XL-tablet, zo noem ik het maar even bij gebrek aan een beter woord, in de hoek van je kamer en je kunt de hele dag vanuit je luie stoel naar de boodschappen van Trump kijken.”

Maduro denkt dan ook dat dit initiatief navolging krijgt in de rest van de wereld: “Als ik het nieuws rond dit plan mag geloven, is het een soort Twitter, Facebook en YouTube in één. Eén kanaal waar je alles wat je wenst op kunt uitzenden. Ik kan me voorstellen dat ook de journalistiek en de amusementswereld hier interesse in hebben. En ook voor het streamen van live sportwedstrijden lijkt me dit superinteressant.”

 
Deel dit artikel: