14 ℃

Trump begrijpt dat Twitteraccount Willem Engel is opgeschort: “Het is een staatsgevaarlijke gek”

Foto: Paul Hakimata Photography / Shutterstock.com

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft gereageerd op het nieuws dat Twitter heeft besloten om het account van Willem Engel op te schorten. Trump kan zich volledig vinden in deze actie van het social media platform.

Het account van Willem Engel is door Twitter voor onbepaalde tijd opgeschort. De opschorting heeft alles te maken met het feit dat Engel het adres van D66-leider Sigrid Kaag op Twitter had gezet. Hiermee bracht hij mogelijk de veiligheid van Kaag in gevaar. Niet alleen Twitter reageerde, ook oud-president Donald Trump gaf commentaar op deze actie van Engel.

Trump reageerde via verschillende journalisten op het nieuws: “Ik begrijp dat Twitter het account van Willem Engels heeft neergehaald. Die jongeman is een staatsgevaarlijke gek. Met zijn tweet lijkt hij bereid om mensenlevens te riskeren voor zijn eigen ego. Blijkbaar vindt hij alles geoorloofd om in de belangstelling te blijven staan. Volgens mij heeft hij lak aan democratische waarden. Als hij zo doorgaat, is het onvermijdelijk dat hij over een tijdje mag toetreden tot mijn nieuwe campagneteam.”

 
Deel dit artikel: