19 ℃

Trudy (65) openhartig over relatie met André Hazes (27)

Foto: Dubova / Shutterstock.com / DWDD / Wiki Commons

De 65-jarige Trudy Huismans uit Hengelo wordt mogelijk de volgende partner van André Hazes Jr. Nu de relatie tussen André en Monique Westenberg weer voorbij is, ziet Trudy kansen.

Na een mislukte relatie met Bridget Maasland (46) had André Hazes in de afgelopen maanden verkering met Monique Westenberg (43), maar die relatie is opnieuw voorbij. “Dat betekent dat André Hazes weer beschikbaar is. Ik heb maandenlang op dit moment gewacht. Nu is het belangrijk om direct te handelen”, aldus de 65-jarige Trudy Huismans.

Volgens Trudy ligt het voor de hand dat zij de toekomstige partner van André Hazes wordt: “Ik heb alles in huis, wat dat betreft. Ik ben bijna veertig jaar ouder, ik hou van Nederlandstalige muziek en ik heb een flinke boezem, zoals u kunt zien. André hoeft alleen maar te bellen.”

Heeft André inmiddels al contact gezocht met Trudy? “Helaas niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd”, weet ze. “Ik begrijp dat hij eerst een paar dagen nodig heeft om de relatie met Monique af te ronden. Uiterlijk volgende week verwacht ik een telefoontje.”

 
Deel dit artikel: