19 ℃

Tonny (37) stelt zijn lichaam ter beschikking aan Katja Schuurman

“Natuurlijk was het een ingrijpende beslissing, maar ik heb er goed over nagedacht. Voor mij was er eigenlijk geen andere keuze. Ik móet dit doen. Mijn gevoel zegt dat het goed is.”

Foto: Spaskov / Shutterstock.com / Jarmoluk / Pixabay

De 37-jarige Tonny van Roermalen heeft besloten om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan Katja Schuurman. De populaire actrice gaf deze week toe dat ze voor ‘vrije liefde’ is. Zo deed ze het ooit met zeven mensen tegelijk in een jacuzzi. Haar openhartige verhaal heeft Tonny diep geraakt.

De aantrekkelijke Rotterdammer noemt zich een altruïst: “Weet je, ik heb een mooi leven. Ik ben gezegend met een mooi lijf, ik heb een goede baan als installatiemonteur. Maar het gaat niet alleen om mij. Ik wil er ook zijn voor Katja Schuurman.”

Je lichaam in dienst stellen van een knappe 44-jarige actrice is een flinke stap. Toch vindt Tonny zich geen held. “Nee joh, zo zie ik mezelf niet”, lacht hij. “Ik probeer gewoon te doen wat goed voelt. Ik vind dat je moet klaarstaan voor mensen die daar behoefte aan hebben. Ze mag me gewoon bellen en dan kom ik naar haar toe. Zo ben ik.”

 
Deel dit artikel: