14 ℃

Tom niet in pedante zak stront veranderd na investering in crypto

Foto: Fizkes / Shutterstock.com

ICT’er Tom van den Berg (29) uit Dordrecht had zeven jaar geleden nooit durven dromen dat hij miljonair zou worden van de paar tientjes die hij in 2014 investeerde in bitcoin. Maar hoewel hij inmiddels multimiljonair is dankzij de virtuele valuta blijft hij er tamelijk nuchter onder.

“Ik heb gewoon dikke mazzel gehad en heb er eigenlijk helemaal geen verstand van. Ik was eigenlijk vergeten dat ik deze flauwekul nog had tot vier jaar geleden”, vertelt hij. Ondanks zijn torenhoge kapitaal peinst Tom er niet over om te stoppen met zijn baan als systeembeheerder bij een verzekeraar.

“Wat moet ik doen met al die vrije tijd? Moet ik als een of andere pedante lul sociale media volspammen over hoe crypto het allerbeste is dat me ooit is overkomen en hoe anderen net zo rijk kunnen worden als ik? Wat een tijdverspilling. Daar is toch geen reet aan?”, vraagt hij zich hardop af.

Maar wat is zijn geheim? “Gewoon helemaal negeren, je bek houden over dingen waar je geen verstand van hebt en gewoon normaal doen”, stelt Tom. “Zullen we nu nokken met dit saaie gelul en lekker bier drinken? Het eerste rondje is van mij.”

 
Deel dit artikel: