15 ℃

Tom Egbers blij dat hij zijn verhaal heeft gedaan: “Nu weet iedereen wie het echte slachtoffer is”

Tom Egbers blij dat hij zijn verhaal heeft gedaan: “Nu weet iedereen wie het echte slachtoffer is”
Foto: NPO

Sportpresentator Tom Egbers besloot het verhaal over zijn vermeend grensoverschrijdend gedrag te vertellen op de nationale televisie. Hiermee wilde hij voor eens en altijd duidelijk maken wie het echte slachtoffer was van het hele verhaal.

Aangedaan en vechtend tegen de tranen zat Tom Egbers aan tafel bij de talkshow van Khalid & Sophie op NPO1. Met zijn optreden in de talkshow wilde hij het ontstane beeld nuanceren: “Ik word neergezet als een bruut die een jonge vrouw van de redactievloer heeft gepest, dat ik verschrikkelijke dingen heb gezegd. Ik ben blij dat Khalid en Sophie mij de kans hebben gegeven om mijn kant van het verhaal te vertellen.”

Egbers hoopt dat nu duidelijk is wie het echte slachtoffer is: “Ik ben als leading man van Studio Sport in een relatie gestapt met een onbeduidende stagiair. Dan hoop je toch op wat erkenning en nederig gedrag van zo’n snotneus, maar dat viel dus flink tegen. Het scheelde niet veel of ik moest van haar mijn eigen koffie halen.”

Egbers is blij dat hij ook zijn eigen vrouw weer recht in de ogen kan kijken nadat hij volkomen eerlijk zijn verhaal heeft verteld: “Ik heb opgebiecht dat ik een relatie van drie jaar heb gehad met een veel jongere stagiair. En toen ik zei dat ik ook met haar gezoend heb, was ik volkomen eerlijk. Ik vind die eerlijkheid ontzettend belangrijk in mijn huwelijk. Je moet elkaar namelijk wel kunnen vertrouwen.”

 
Deel dit artikel: