20 ℃

Toch artiest bij inauguratie Trump

Donald Trump lijkt toch te kunnen rekenen op medewerking van een artiest bij zijn inauguratie, komende vrijdag. Volkszanger Johnny van Hissen laat weten een eventuele uitnodiging van Trump niet op voorhand af te zullen wijzen.

johnny-van-hissenVrijdag wordt Trump officieel geïnstalleerd als nieuwe president van de Verenigde Staten. Sterren als Elton John, The Rolling Stones en Celine Dion werden gevraagd om tijdens de ceremonie op te treden, maar allemaal sloegen zij de uitnodiging af. Ze zijn bang dat openlijke steun aan Trump hun imago zal schaden.

Even leek het er op dat de inauguratie zonder muzikaal optreden zou plaatsvinden, maar niemand minder dan de bekende volkszanger Johnny van Hissen biedt zijn medewerking aan. “Ik verwacht elk moment een telefoontje van Trump en zal zijn uitnodiging dan serieus in overweging nemen”, aldus Van Hissen.

De zanger is beschikbaar om de inauguratie van Trump muzikaal te omlijsten, zo laat hij via Twitter weten. Van Hissen meldt verder nog dat hij desgevraagd zijn eigen geluidsinstallatie kan meenemen.

Johnny van Hissen is vooral bekend van zijn hits ‘Baja Blanca’ en ‘Huil maar niet, Maranja’.

 
Deel dit artikel: