22 ℃

Tim laat rothondje van ex vandaag nog inslapen

Zijn vrienden zagen het al een tijdje aankomen. Afgelopen weekend kwam er dan eindelijk een einde aan de relatie van Tim Plasmolen en zijn vriendin Manouk. Haar spullen zijn inmiddels het huis uit. Tim moet alleen haar hondje nog even laten inslapen.

Tim-laat-rothondje-van-ex-vandaag-nog-inslapenHet boterde al lange tijd niet tussen Tim en Manouk. Kleine irritaties waren uitgegroeid tot wederzijdse haat. “Manouk is een arrogant, verwend klotewijf dat alleen doet waar ze zelf zin in heeft. Ik heb haar zaterdagmiddag persoonlijk het huis uit geflikkerd”, zegt Tim trots.

Tim maakte direct schoon schip. Alles wat hem aan Manouk herinnerde, gooide hij weg. “Twee ritjes naar de stort”, lacht hij. “Alleen haar rothondje is er nu nog. Ik had altijd al een hekel aan dat irritante keffertje. Alles van Manouk moet weg. Ik zou niet kunnen leven met de gedachte dat dat beest nog ergens rondloopt”.

Vanmiddag heeft Tim een afspraak bij de dierenarts om Manouk’s hondje in te laten slapen. En daarna? “Een nieuwe hond! Maar dan wel een stoere”, grinnikt Tim. “En wie weet, misschien ook een nieuwe vriendin.”

 
Deel dit artikel: